Een nieuw begin voor
T-Technics en NX-solutions

Eind 2021 besloten T-Technics en NX-Solutions om de handen in elkaar te slaan en samen het nieuwe bedrijf TTNX op te richten.

Aangezien we verder bouwen op jaren aan ervaring, kunnen we onze klanten een veel breder spectrum aan oplossingen bieden.

Bij TTNX hebben we als doel om een uitgebreide waaier aan IT-diensten te verlenen aan kleine en middelgrote bedrijven (KMO's). We begrijpen de unieke uitdagingen waar KMO's mee te maken hebben en we zijn toegewijd om onze klanten te helpen groeien in de huidige competitieve markt.


Onze belangrijkste sterkte is ons brede scala aan diensten. Van beheerde IT-ondersteuning en cloud-diensten tot IT-consulting, netwerk en bekabelingsprojecten. We bieden een gedegen reeks aan oplossingen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij TTNX zijn we niet alleen gericht op het voltooien van éénmalige projecten. In plaats daarvan streven we ernaar om op lange termijn samenwerkingen aan te gaan met onze klanten. We geloven dat door nauw samen te werken, we hen kunnen helpen hun doelen te behalen en hun bedrijven op lange termijn te laten groeien.


Ons team van ervaren IT-professionals zet zich dagelijks in om onze klanten de hoogste niveaus van service en ondersteuning te bieden. We zijn toegewijd om oplossingen te leveren die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van elke individuele klant, om ervoor te zorgen dat hun IT-systemen altijd soepel en efficiënt werken.